O nama

Tvrtka SALOTEHNIK d.o.o. osnovana je 2013. godine sa sjedištem u Lugu Samoborskom.

Danas nam je sjedište Donji Desinec pokraj Jastrebarskog.
Osnovne djelatnosti tvrtke SALOTEHNIK su tehnološko projektiranje i savjetovanje te zastupanje i prodaja reznih alata i opreme za obradu metala i nemetala.

U ponudi su standardni alati za tokarenje, odrezivanje, glodanje i bušenje od tvrdog metala, polikristalnog dijamanta PCD-a, polikristalnog kubičnog bornitrida PCBN-a, cermeta, keramike i brzoreznog čelika HSS-a.

Svi proizvodi koje imamo u ponudi su rezultat dugogodišnjeg razvoja i primjene najsuvremenijih tehnologija i proizvodnih postupaka sa strogo utvrđenim postupcima nadzora proizvodnje, a što našim kupcima jamči najbolju kvalitetu proizvoda.

Za proširenje i poboljšanje naše ponude između ostalog nudimo i stezne te mjerne alate.
U ponudi su proizvodi renomiranih proizvođača opreme kao što su GERARDI, MAHR, SWISSTOOLS, GEWEFA.

Svojim kupcima stalno stojimo na raspolaganju, a svojim iskustvom i stalnom tehničkom podrškom od strane naših uglednih dobavljača nastojimo našu uslugu poboljšati i uvijek ju podizati na višu razinu što u konačnici dovodi do optimiziranja proizvodnih postupaka, smanjivanja troškova i povećanje proizvodnosti kod naših kupaca.

VIZIJA

Biti tvrtka dobro obučenih i motiviranih pojedinaca za stvaranje domišljatih rješenja zasnovanih na visokoj učinkovitosti i kvaliteti. Omogućiti okolnosti i organizaciju poslovanja kako bi naš razvoj rezultirao optimalnim rješenjima za Vaš uspjeh.

MISIJA

Znanjem, iskustvom i dosljednošću nastojati donositi kupcima nova i pouzdana rješenja za ostvarivanje dodatne vrijednosti te pronalaziti pravovremena rješenja radi nadvladavanja izazova suvremenih zahtjeva strojne obrade.

PONUDA

Svi proizvodi koje imamo u ponudi su rezultat dugogodišnjeg razvoja i primjene najsuvremenijih tehnologija i proizvodnih postupaka sa strogo utvrđenim postupcima nadzora proizvodnje, a što našim kupcima jamči najbolju kvalitetu proizvoda.

Svojim zalaganjem, stručnošću, znanjem, odgovornim odnosom te dobro razvijenim smislom za potrebe i pravovremenim rješavanjem zahtjeva nastojimo izgraditi povjerljiv i uzajaman odnos s našim kupcima.
Između ostalog istaknuli bismo da stalno pratimo najnovija kretanja u području strojne obrade i razvoj novih tehničko-tehnoloških rješenja te stoga pružamo kupcima potpunu primjenu visokoučinkovitih tehnologija s ciljem poboljšavanja postojećih proizvodnih procesa.
Glavna tržišta su područja Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine.
Obratite nam se s punim povjerenjem jer mi smo na raspolaganju za vas!

Srdačan pozdrav, Direktor


Mario Salopek, dipl.ing.stroj.

E-Mail:
info@salotehnik.hr
Telefon:
+385 95 836 14 66